Заступник голови ОП Олексій Кулеба заперечує, що він нібито отримав пропозицію очолити Мінрегіон

Заступник голови ОП Олексій Кулеба заперечує, що він нібито отримав пропозицію очолити Мінрегіон

Заступник голови Офісу президента Олексій Кулеба, який раніше очолював Київську ОВА, заперечив отримання пропозиції очолити Мінрегіон, який відділять від Міністерства інфраструктури

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "LB".

Кулеба коментував це, перебуваючи в кулуарах Другого міжнародного саміту міст та регіонів.

Мені не поступало ніяких пропозицій. Я з самого ранку знаходжуся тут, тому що безпосередньо є організатором цього міжнародного саміту і не можу нічого прокоментувати. Знаходжуся навіть без мобільного телефону, без новин,

– сказав він.

До цього жодних розмов щодо призначення міністром, за словами Кулеби, в нього не було.

Як відомо, Олексій Кулеба перейшов на роботу в Офіс президента з посади голови Київської обласної військової адміністрації. В Офісі займається саме регіональною політикою. Міністерство інфраструктури об’єднали з Міністерством розвитку громад і територій взимку 2022-го. Об’єднане міністерство очолював Олександр Кубраков. Тепер же його розділять на два окремі: міністерство інфраструктури та Мінрозвитку громад. Кубракова сьогодні парламент відправив у відставку.

Подейкують, що з майбутніми очільниками міністерств ще не визначилися, тому призначення можливе аж через два тижні. Серед можливих кандидатів у міністри називають нардепа Віталія Безгіна та заступника керівника Офісу президента Олексія Кулебу.

Нагадаймо, що колишній керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша, який обіймав цю посаду до грудня 2023 року, заявив про підробку рішення Ірпінської міської ради щодо змін структури виконкому.